Aktuálne Recepty 

Čo poviete na tatársky biftek? Dali by ste si? Tu je recept špičkového kuchára Karola Hrčku

Potrebujeme:

  • 250 g hovädzej sviečkovej
  • 1/2 lyžičky červenej papriky
  • 1/2 lyžičky rasce
  • 1 lyžička horčice
  • 1/2 lyžiče kečupu
  • 1/2 lyžiče oleja
  • 1 žĺtok
  • 1 cibuľa nakrájane na jemno
  • 3 – 4  kapari nakrájané na jemno
  • worcesterská omáčka
  • soľ
  • čierne korenie
  • olej na vyprážanie chleba
  • 2 strúčiky cesnaku na potretie chleba

Postup:

Chlieb opražíme na masti, alebo oleji. Mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku (praví fajnšmekri naškriabu ostrým nožom), pridáme všetky suroviny, dobre premiešame. Topinky potrieme cesnakom a natrime  pripraveným tatrákom.

Text a foto Karol Hrčka

 

Vaše komentáre

Superbabky odporúčajú nasledujúce články